Ik ben ticketkoper
Kan ik mijn tickets doorgeven aan iemand anders?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als je graag de naam op je ticket wilt aanpassen, ga naar het overzicht van je bestelling, klik op Open tickets.

Om de naam aan te passen, klik je op het pennetje naast je ticket type.
Hier zal je de voornaam en familienaam kunnen wijzigen.

Als je genummerde plaatsen hebt, kan je daar ook de stoel aanpassen naar een stoel binnen je gekozen categorie. Click daarvoor op het stoeltje, naast je ticket type.

Vergeet je tickets na deze handeling niet opnieuw te klikken op "Downloade alle tickets".

Als je verdere ondersteuning nodig hebt, contacteer ons via: