Beheerders

Hoe voeg ik beheerders toe?

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om beheerders toe te voegen gaat u eerst naar de instellingen van uw account dat u kan vinden door bovenaan het dropdown menu te openen. Daar kiest u voor het menu item "Instellingen".

Daar kiest u in het menu links voor het item "Beheerders". Hier kan u beheerders toevoegen en verwijderen.

Als u een beheerder toegevoegd hebt gaat deze binnen de 5 minuten een uitnodigingsmail ontvangen met de vraag uw account te vergezellen. Na het klikken op de bevestigingsknop in de mail en het instellen van een wachtwoord kan de nieuwe beheerder nu in uw account.